Gör det mesta av din musikupplevelse!

Festivaler och konserter är ofta något som man ser fram emot länge, och som tyvärr går över alldeles för fort. Ofta kommer man på sig själv med att sitta på bussen, tåget eller i bilen på vägen hem, uppfylld av glädje och energi och önskar att det skulle ha pågått längre. Så vad gör man inte för att behålla känslan ett tag till? Förutom att köpa alldeles för dyra bandtröjor, specialutgåvor av CD-skivor och att låta bli att tvätta dina leriga favoritjeans så kan du se till att framkalla bilderna som annars ligger glömda i telefonen. Det är alldeles för vanligt att bilderna ligger bortglömda i minnet på telefonen eller på datorns hårddisk och att man efter ett tag glömmer bort dem. Genom att istället framkalla dem är det möjligt att njuta av dem varje dag. Ha dem liggandes framme, sätt in dem i ett snyggt och personligt fotoalbum, eller rama in dem och sätt upp dem på väggen. Hos Bildtrixarn kan du hitta en serie inlägg om vad man ska tänka på när man framkallar sina bilder och när man väljer ram till dem.

Om du inte vill framkalla bilderna som vanliga fotografier så går det också att trycka dem på allt från t-shirts, tygkassar och kuddar, till affischer och canvas-tavlor. Genom att skapa personliga fotoböcker går det också att samla ett stort antal bilder ihop, tillsammans med kommentarer. En perfekt present till dina vänner som var med!

Hoppas att det har gett lite inspiration för hur du kan behålla festivalkänslan längre – och lycka till med dina bilder!